hey shut the fuck up boy



Morsning korsning kära vänner!
Sitter här i min säng och käkar godis, jag är världens godisgris..
I skolan var allt som vanligt, har dock haft ett väldigt sug efter min mors potatisoppa och jag känner att det inte riktigt vill släppa.. vem f*n blir sugen på potatisoppa liksom? POTATISSOPPA ahh du finns i mina tankar..
Jaja, nu ska jag inte plåga dig med mitt potatissoppa-sug utan ska ta och leta fram den ambitösa eleven i mig och lägga ner min själv på min NO-uppsats.. Vi får väl se hur det går med det..

BTW lyssna på låten, den e naaaajs! Jag uppdaterar mer senare..

Puss

det är honom jag vill ha

Morsning korsning!
Ligger nydushad i min säng och skriver ner mina tankar.  
Tipset för torra händer kommer i morgon istället. Tänkte nämligen sjunka in ännu längre in i mina tankar nu. Sen sova. Hoppas ni få en jättebra dag i mon!

Puss godnatt!


"Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt"


jag ljuger för din skull om du har någonting att dölja...



VAD TYCKER DU?

Bilderna är tagna av Kajsa tack så mycket polarn! ;)

Nu ska jag käka! Tipsar sen om ett skitbra tips om ni har torra händer i vinterkylan!
Ha det så bra så länge puss!

tjugonionde december


Jag och min fina vän Josefin idag i skolan!

Nämen tjena! Nu är jag äntligen hemma från helvetet alltså skolan.. eller så hemskt är det faktiskt inte men idag var/är en sådan dag man bara vill krympa ner under täcket med tee kladdkaka choklad ljus musik film och möjligtvis någonmysig människa av nåt slag :) Just nu sitter jag iallafall och äter grönsaker höll jag på att säga, nä jag äter äpplen som är dränkta i kanel och socker, prova det nång gång det är mumsigt! :D Tänkte börja lite med min NO-uppsats också fast jag orkar inte..

Slänger upp min kroppsutstyrsel sen också!
Puss

Goodnightkiss



Sitter här och har precis sminkat av mig och ligger och kollar på beck helt själv, inte så smart med tanke på att jag är världens räddaste människa när det gäller filmer..

Försökte ta en bild med en godnattpuss till er det gick väl sådär och kvalitén är kass! Men det är väl tanken som räknas? ;)

Hur somhelt goodnight sweethearts!

första advent

Hejsan!
Nu sitter jag i min säng som vanligt och lyssnar på musik och tittar på mina fina stjärnor som hänger på min vägg och lyser..
Idag så hjälpte jag och Jolli min största syrra att dela ut reklam på stan om en restaurang som hon ska öppna. Det var något galet kallt och våra händer var isbitar. Sen måste jag faktiskt klaga på alla otrevliga människor här i karlskrona. Visst finns det glada trevliga människor också men idag har jag insett hur otrevliga många är. Knuffas ignorerar och svär det är väl ungefär de tre orden som sammanfattar människorna idag. Jag sa inann till Josefin när jag fick ryck på en man som svor åt mig " Vafan varför är inte folk som göteborgare, dem är alltid så goa och glada, ne jag ska ta och flytta till göteborg" Så kom jag att tänka på det är det bara jag som har en väldigt positiv inställning till göteborgare? Man hör alltid om massa trevliga göteborgare, och jag har lite känslan att göteborgare tar det lungt tar varje dag som den kommer och lever livet.. självklart inte alla men många. Är det så att göteborg kan vara en av Sveriges skönaste städer eller är jag helt ute och cyklar?

Jaja, sen kom jag iallafall hem och då var det dags att ta hänsyn till sina finska rötter. vi firade "lilla julafton" och åt lutfisk eller jag åt fiskpinnar hehe.. kom också att tänka på det om det är lilla julafton borde man inte få julklappar då? Skitsamma, sen har kvällen erbjudit lite brottning med min syster och godis! Nu ska jag ta och mysa vidare. Puss på er!


Saturday´s outfit



Detta är vad jag traskade runt i stan med idag..

Goodnight sweetheart!

high waist





Jag välkomnar dessa underbara jeans till min garderob... Hög midja tighta och riktigt sköna, me gusta!
Hittade dem inne på BikBok för 500 rikstaler.

Vad tycker ni?

Bad bad girl

God kväll!

Jag har varit fruktansvärt dålig med uppdateringen den senaste tiden men jag får väl ha nån dålig bortförklaring om att jag varit i finland (utan internet) och haft massa läxor prov och andra saker för mig! Det ska iallafall bli ändring på detta!

Efter att igår ha överraskat min fina vän Johanna med en tjejkväll med massa mys och tjejsnack så tog jag mig idag en välbehövlig sovmorgon. Jag städade också hela mitt rum son helt ärligt såg ut som en katastrof, jag skrubbade nästan vartenda liten atom med eltandborste.. eller ja inte riktigt men jag städade ordentligt kan jag lova! Jag mötte också upp Pierre och Kajsa i stan för en mysig vinterfika och för att sedan strosa runt i snöbeklädda julbelysta Karlskrona. Kallt och mycket trevligt! 

Hoppas att ni har haft en bra dag! 

 
Jag gosade ner mig under Kajsas sänghimmel!

Jag och födelsedagsbarnet :)

Staden är fin med alla fina belysningar och all snön.

Kram

RSS 2.0