romeo where do you have your juliet?

Men tjeeena!

Just nu sitter jag här i min säng med tända ljus, mysig musik och dricker tee, te, the , thé.. Ja jag vet inte vilken stavning det har.. men skitsamma. Jag borde plugga men jag är så extremt opeppe + att mina fingrar verkar ha en egen vilja och slår bara ner massa tangenter som blir till massa adresser som leder till facebook och bloggar.. illa!

Idag så hade vi iallafall flex, och det var bara att man skulle klippa ihop en film som vi jobbat med som typ va 1 min så det gick skitsnabbt, sen hängde jag med fanny och jolli och käkade sushi, åkte hem och nu sitter jag här..

och i morse försov jag mig så jag fick klädpanik, ni vet när precis ALLTING är fult och man har ingenting att ta på sig, så det fick bli första bästa eller kanske inte bästa men första. Så då har jag gått runt hela dagen och känt mig ful också.. blä på det. NU ska jag iaf låtsas att jag är lite ambitös och drunkna i strålmyndighetens hemsida..




Ni fick ändå en bild på hur jag såg ut idag...

HAHAHAH! PAPI!!!

HAHAHA! Jag ligger hemma och är sjuk, så kommer pappa hem...

På fredag ska jag ha prov på strålning... elelr det är inte riktigt ett prov mer ett svårt läxförhör..
Så kommer papi hem och säger malou jag tog med mig lite papper till dig om strålning.. så att du kan plugga till provet alltså.. Så der jag att han har tagit med sig en fet pappersbunt som typ är tjockare än bilblen, 500 sidor typ.. Jag kollar på pappa helt skräckslaget och då kan han inte hålla sig längre utan brister ut i ett gapskratt..

Haha papa älskar att skämta


Jaa, det är bara för mig att börja plugga! ;P

puss


aotfitt

Tjeana tjeana!

Här sitter jag hemma och är sjuk, bläää :( Tänkte jag kunde uppdatera lite.

Här kommer iallafall nån bild på hur jag såg ut igår...
Vad tycker ni? :)



Jacka- HM, Linne- HM, Jeans- Cheap monday, Väska- Gina tricot, Boots- dinsko


Pälsjackan? Hmm.. kan inte bestämma om jag gillar den eller inte.Köpte den i malmö för några veckor sen, och då visste jag inte om jag gillade den eller inte... men den va på rea så jag köpte den i alla fall, sen tillslut som bestämde jag mig för att jag gillade den, och nu usch ne jag vet inte, kan tycka den är skiiitful, men ändå snygg.. vill ha en annan.. hehe. vad tycker du?

Huuuuugs!


Loooordag!

Hallåsan!

ÄNTLIGEN lördag.. varit så sjuuukt trött hela veckan, men man blir ju så trött när det är dåligt väder och är mörkt + att det är typ 1000 läxor och prov nu innan lovet :( Så just nu sitter jag och pluggar? Eller ja det är väl vad jag borde göra.. vad jag intalar mig själv att göra. Men jag orkar inte så sitter och lyssnar på veronica maggios koloka ord och läser bloggar.. Hoppas ni får en bra lördag! Kram


Justeja! måste ju berätta om i lördags!

Hallå igen! måste bara skriva lite om i lördags.. jolli fyllde år.. och det firade vi med mys och lek hemma hos henne.. underbart att låtsas att man är 8 ibland! Jag ska berätta kort!
18.00- Kom till jolli, började laga mat dansade runt i köket och fjantade oss som vanligt...
19.30 Åt och maaaaaaaaassa tjejsnack!
21.30 EFTERÄTT!! vi hade 2 kladdkakor, 1 snickerskaka och mina goda cupcakes.. hahaha TJEJSNACK också
23.30 Lek hehehe, vi körde vatten leken.. man fyller en stor skål med massa vatten sen delar man in sig i lag 2 och 2 sen får man varsitt sugrör och då ska man dricka upp vattnet så fort som möjligt.. Jag och jolli vann såklart! ;) Sen åt vi ännu mer och ännu mer och ännu mer och ännu mer och pratade dansade och ja bara va...
04.30 GOD NATT!

Some pics from saturday!


Förlåt för kvaliten på bilderna...

Huuuugs!

Nämen godagens!

Jaaahaa... NU börjar jag blogga efter många om och men.. hmm får se hur länge det håller i sig, men det är iaf kul att ha något att titta tillbaka på senare.. kanske ska berätta lite om mig själv, men vet inte vad jag ska berätta, och om ni läser bloggen så förstår ni nog iaf! inte för att det finns så mycket att läsa... ÄN men det ska ändras... Ha det så bra!

Kraaaam :D

Malou grönlund
Detta är jag! Malou Grönlund i egen hög person ;)

RSS 2.0